Matkaopas

Matkapäämäsi on selvillä. Nyt tarvitsen tietoa mieltymyksistäsi. Katseletko ja vierailetko mielelläsi linnoissa ja/tai upeissa kirkoissa? Sinua kiinnostavat mielenkiintoisten ihmisten tai tapahtumien  muistomerkit? Käyt mielelläsi museoissa ja/tai taidenäyttelyissä? Kävelet tai vaellat mielelläsi? Haluat aktiivilomassasi harrastaa lempilajiasi? Haluat ajaa matkakohteesi erikoisella vuorijunalla tai tehdä kierroksen jokilaivalla?

Kertomalla minulle tarpeesi täyttämällä yhteydenottolomake tai sähköpostin (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) kautta voin rakentaa sinulle omatekoisen „home made“ matkaoppaan juuri sinun mieltymyksiesi ja matkan pituutesi sopuiseksi. 

Matkaopas on kokoa DIN A5 (148 x 210 mm) ja kannen suojaksi laitan kontaktimuovin TAI

laminoin matkaoppaasi sivut ja sidon ne narulla kirjaseksi. Sinä itse saat päättää, millaisena haluat matkaoppaasi. 

Kartoitan aikatarpeen, jonka tarvitsen saadakseni henkilökohtaisen, aivan sinunlaisesi, itsetehdyn matkaoppaasi valmiiksi. Se riippuu matkasi pituudesta (päivästä tai pidennetystä viikonlopusta kahden tai kolmen viikon lomaan).

 

Edullisten hintojen nyrkkisääntönä voit laskea:

1    pvä           5,- €

2-3 pvä          8,- €

4-7 pvä          10-15,- €

8-10   pvä      n. 20,- €

Yli 10 pvä      sopimuksen mukaan

Hinnasta voidaan sopimuksen mukaan tehdä pieniä korjauksia puoleen tai toiseen riippuen tarvitsemastani aikamäärästä ja mieltymyksistäsi.

 

Matkaoppaan lähetyskulut postin kautta ovat 3,50 € Euroopan sisällä.

Toimitusaika on n. 7-14 päivää; sopimuksen ja kiireellisyyden mukaan myös nopeammin.

 

Maksu tapahtuu etukäteen Gugel Travelsin pankkitilille, jotka toimitetaan laskun yhteydessä.

Alkuun pääset täyttämällä oheisen  yhteydenottolomakkeen tai ottamalla yhteyttä sähköpostin kautta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..