Yksityisyydensuoja


Gugel Travels (myöhemmin GT)  kunnioittaa yksityisyydensuojaasi. Henkilötietojesi käsittelyssä noudatetaan Suomen lakeja ja asetuksia.

GT käsittelee henkilötietoja vain, jos siihen on asiallinen syy tai se on muuten perusteltua. Henkilötietojen käsittely perustuu aina joko asiakassuhteeseen, käyttäjän antamaan suostumukseen tai johonkin vastaavaan asialliseen yhteyteen. Antamiasi tietoja ei koskaan käytetä muuhun kuin asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen, palveluiden tarjoamiseen ja kehittämiseen sekä tilastointiin.

GT:n verkkosivuja voi selailla anonyymisti, eikä GT kerää käyttäjän henkilötietoja selailun aikana. Mikäli lähetät henkilötietojasi yhteydenottolomakkeella tai emailin kautta, annat samalla suoramarkkinointiluvan GT:n aihepiiriin liittyvän kaupallisen informaation lähettämistä varten.

GT ei koskaan luovuta tietojasi kenellekään ulkopuoliselle.

GT tekee parhaansa suojatakseen käyttäjien luovuttamia tietoja, ottamatta kuitenkaan vastuuta rikollisen toiminnan seurauksena mahdollisesti tapahtuvasta henkilökohtaisten tietojen väärinkäytöstä.

GT pidättää itselleen täydet oikeudet muuttaa tätä yksityisyyden suojaa milloin tahansa.