Tervetuloa Gugel Travelsiin -

henkilökohtaiseen matka-assistenttiisi

Suunnitteletko matkaa?? Tiedät mihin haluat matkustaa, mutta et oikein tiedä miten pääset sinne parhaiten tai edullisimmin? Matkustat yksin, kaksin, perheesi ja lastesi tai oman ryhmän kanssa. Haluat kokea elämyksiä matkallasi: kulttuuria, kulinaaria ja urheilullisia aktiviteettejä.

Silloin Gugel Travels astuu kuvaan ja on sinun henkilökohtainen matka-assistenttisi. Voin tarjota sinulle matkavinkkejä matkustustavasta  majoittumismahdollisuksiin sekä elämyspaketeista nähtävyyksiin. Ei ole väliä matkustatko viikonlopuksi kaupunkilomalle, viikoksi aktiivilomalle tai kauemmaksi pidemmäksi aikaa. Euroopan (suur)kaupungeista mm. Pariisiin, Lissaboniin, Budapestiin, Roomaan, Wieniin, Lontooseen, Riiaan ja Manhattanille voin tarjota ensikäden tietoa. Olen erikoistunut Suomen ja Saksan kohteisiin. Muista matkakohteista otan mielelläni selkoa tarpeidesi mukaan.

Suunnittelen sinulle sinun tarpeisiin edullisimman / parhaimman matkustusmuodon; oli se sitten omalla autolla, jos tarvitset autoa paikan päällä ja haluat ajella omalla autollasi  - tai junalla / lentokoneella / laivalla ja paikan päällä mahdollinen vuokra-auto. Chekkaan myös jatkokuljetusvälineen lentoasemalta tai juna-asemalta majoituspaikkaasi (metro / bussi / taksi), riippuen matkakohteestasi ja mieltymyksistäsi.

Etsin sinulle haluamasi majoitusmahdollisuuden (tai muutaman vaihtoehdon)  kohteesta ja matkabudjetistasi riippuen.

Omaan henkilökohtaiseen omatekoiseen „homemade“ matkaoppaaseesi valitsen ne nähtävyydet ja aktiviteetit, mitkä sinua kiinnostavat.

Haluat mennä konserttiin, teatteriin, musikaaliin tai urheilutapahtumaan? Ei ongelmaa, neuvon sinulle mahdollisuuksista, mistä voit hankkia lippusi.

Gugel Travelsin konsultointipalvelun avulla mahdollistat itsellesi persoonallisen matkan ja siihen sisältyvät elämykset. Sinun ei tarvitse tuntitolkulla surffata netissä löytääksesi itsellesi mieleisen vaihtoehdon, minä teen asian puolestasi. Sinä vain buukkaat ja varaat tarvitsemasi palvelut lähettämäni vertailun pohjalta ja voit positiivisin mielin odotella tulevaa matkaasi.

Olen itse käynyt useassa Euroopan (suur)kaupungissa (Pariisi, Lontoo, New York-Manhattan, Wien, Zürich jne.) ja voin suositella sinulle ensikäden tiedolla nähtävyyksiä, jotka sinun ehdottomasti kannattaa katsastaa. Erityisesti Saksan ja Suomen kohteet ovat erityisalaani: esim. Schwarzwald, Berliini, Hampuri, München, Würzburg, Moselin laakso tai Suomen Lappi, Ahvenanmaa, Helsinki, Turku ja Tampere. Yhteydenotto on vaivattominta oheisen yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen iTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Olen Sariitta (48v.) ja Gugel Travelsin kantava voima. Filosofian maisterina (pääaineena matematiikka) olen aina matkustanut mielelläni ja ollut avoin vieraisiin kulttuureihin. Monivuotinen kokemus lehtialalla takaavat sinulle ammattitaidolla suunnitellun matkan ja siihen liittyvät aktiviteetit sekä aina ajankohtaista tietoa mitä, missä ja milloin jotain tapahtuu ja mitä kannattaa nähdä.


Gugel Travels myös kääntää asiakirjasi ja tekstisi kätevästi  saksasta suomeksi tai rajoituksella suomesta saksaksi.

Pyydä ilmainen tarjous.